Recensies

Ik liep tegen een aantal dingen aan wat ik voor mezelf niet op kon lossen. (zo voelde dat) Zelf ben ik een nuchter persoon en zag de dingen zwart wit en wist daarom ook niet wat Plukkie Geluk me ging brengen. Ik ben er geheel open in gegaan en Marina gaf me al snel een vertrouwd gevoel waar ik me verhaal aan kon vertellen. Ze heeft me heel erg geholpen door de dingen anders te gaan bekijken en vooral je zelf vinden wie je nou eigenlijk bent. Het heeft mij een stuk verder gebracht als ondernemer, als echtgenoot en vooral de vader voor mijn kinderen. In alle opzichten heeft Marina mij geholpen en laten inzien dat het heel anders kan.
Ik beveel Marina dan ook zeker aan voor mensen die tegen dingen aanlopen zoals ik.”
Jordy van den Berg | JB Groep

“Ik zat in een zeer slechte fase, zowel zakelijk als privé. Enige hulp kon ik goed gebruiken. Via internet ben ik op de website van Plukkie Geluk terechtgekomen. De ruimte waar de coaching plaatsvindt is sfeervol en passend. Als je de ruimte binnenstapt, stap je als het ware in een andere wereld.
Ik voelde me snel thuis en kon mede daarom het maximale uit de sessies halen. 
Ik had geen betere keuze kunnen maken. De sessies waren zeer interessant, vaak met een verrassende invalshoek. Ik ben dichter bij mezelf komen te staan en zie door de bomen het bos weer. Ik heb geleerd om mezelf op de eerste plek te zetten.
Ik vind de ongedwongen, no nonsense en persoonlijke insteek van Marina heel prettig. Zij is een gedreven en energieke vrouw met veel passie voor wat ze doet!”
René Tunker

“Ik was opzoek naar een business coach en kwam via de tennis bij Marina terecht. Zij heeft mij geholpen met het helder krijgen van mijn persoonlijke en zakelijke doelen. Marina is oprecht geïnteresseerd, ze vraagt door en weet er altijd weer een bijzondere wending aan de sessie te geven. Je leert superveel over jezelf en het leven. Ik vind dat iedereen dit zou moeten ervaren. ”
Daphne Vijverberg | D-Kracht Advies

“Alleen al voor de naam ‘Plukkie Geluk’ geef ik met heel veel liefde 5 sterren. (Google review) Marina is een hele fijne, oprechte, passievolle coach die je in een veilige, warme, inspirerende setting op je gemak stelt en je door middel van passende vragen zelf tot inzichten laat komen. Met verschillende oefeningen, die uitgevoerd worden op een daarbij passende plek, ontdek je dat ‘het plukken van geluk’ niet altijd makkelijk is maar dat het wél binnen je eigen bereik ligt. Daarbij geeft ze je het volste vertrouwen waardoor je dingen doet die je voorheen niet durfde of sterker nog; nooit had gedacht dat je het kon.
Ik ben meer en meer gaan inzien dat ik zelf de regisseur van mijn leven ben, ik zelf keuzes mag maken vanuit liefde ipv angst. Keuzes die voor mij goed voelen zonder dat ik daar toestemming aan iemand voor moet vragen of te piekeren wat iemand anders ervan vindt. Ik heb meer inzicht gekregen in waar ik energie van krijg en welke kant ik op wil, heb een betere relatie gekregen met familieleden, kan veel beter dingen laten waar ze horen én ik kom steeds meer bij de echte ik. 
Ben je op zoek naar een cadeautje voor jezelf? Maak dan een afspraak bij Plukkie Geluk, daar ‘pluk’ je je hele leven (geluk) vruchten van.”
Margriet Vis

“Wauw wat een mooie ervaring heb ik gehad bij Plukkie Geluk. De sfeer van de ruimte begon al goed. Het een hele fijne, rustige ruimte waar ik me snel op mijn gemak voelde. Jij gaf me een heel goed gevoel. Wat ik vooral erg fijn vond is dat je voor alles een oefening hebt en dat die oefeningen mij erg hebben geholpen met het loslaten van het verleden en daardoor op een betere manier naar de toekomst kan kijken. Door jou heb ik een goed inzicht gekregen hoe mijn leven er op dit moment uit ziet en hoe ik het graag in de toekomst zou willen hebben en wat ik daarvoor moet doen. Bedankt voor je open en liefdevolle persoonlijkheid. Daardoor kon ik makkelijker mijn verhaal delen en mij helemaal open te zetten voor jouw hulp. Het heeft me erg geholpen. Je bent een topper ga zo door!”
Soraya Wijngaarde

“Wat een fijne ruimte heeft Marina. Een warme sfeer met verschillende zitjes, net wat past bij het gesprek. Er staan allemaal vet leuke inspirerende dingen waardoor je ook weer tot andere inzichten komt. Marina geeft je een bepaalde rust, waarin je alle rust en ruimte kan nemen om na te denken over haar vragen. Ze maakt echt contact en voelt goed aan waarop ze door moet vragen. Ik zat al een tijdje te twijfelen om mijn baan op te zeggen. Het gesprek met Marina was het laatste puzzelstukje om de knoop door te hakken en volledig voor mijn droom te kiezen.
Er is veel meer mogelijk is dan ik dacht en ik kwam erachter dat ik de enige was die mij tegenhoudt. Persoonlijke ontwikkeling is daarom zo, zo belangrijk!
Ik wens dat het hele Westland zijn weg mag vinden naar Marina.”
Carlijn van der Kulk
www.instagram.com/carlijn_sijs/

“Het coachtraject bij Marina van Plukkie Geluk heeft mij veel gebracht. Ik kreeg veel inzichten over mijzelf, ontdekte waar ik blij van word. Ik heb weer dromen. Ik leerde hoe ik kan reageren op verschillende gesprekken, emoties en gebeurtenissen. Maar vooral de regie over mijn eigen leven in eigen hand houden. Dat is voor mij het belangrijkste. Het is hard werken aan jezelf en voelt tegelijkertijd als een cadeautje. Marina van Plukkie Geluk is een heel prettig en warm persoon. Zij stelt je op je gemakt in een goede en veilige omgeving.”
Anoniem

“Het zijn boeiende sessies.”

“Bij jou voelt het gelijk goed!”

“Ik neem veel meer tijd voor mezelf en dat heeft een positief effect op mijn relatie en mijn gezin.”

“Ik heb een stuk van mijn gevoel teruggevonden en dat VOELT heerlijk!”

“Ik leerde mezelf beter kennen en weet steeds meer wat ik wil.”

“Ik ben veel rustiger en heb veel minder gedoe in mijn hoofd.”

“Ik mag mezelf een knuffel geven. Het is belangrijk om goed voor mezelf te zorgen en mijn grenzen aan te geven.”

“Ik heb mooie stappen gezet en ben daar trots op. Jij inspireert me en zet me aan tot nadenken. Marina, je bent een super wijf!”

“Ik heb nu een baan gevonden die bij me past, mijn talenten kan ik daar helemaal inzetten. Dankzij jou kwam ik erachter wat mijn talenten zijn en leerde anders naar dingen kijken. Maar ook realiseerde ik me dat ik degene was die zelf de problemen in stand hield. Ik kan nu vrijer leven en meer genieten.”

“Ik kon snel in een emotie schieten en er lang in blijven hangen. Ik zie nu precies wat ik aan het doen ben en weet waar het gevoel vandaan komt. Dat helpt me om anders te reageren en meer ontspannen te zijn.”