+31 6 12257579 Info@plukkiegeluk.nl

Ik kwam via via in contact met Marina toen ik worstelde met uitdagende situaties op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, waarvoor ik zelf geen oplossingen kon vinden. Tijdens onze intake voelde ik meteen dat Marina mij begreep. Daarom begon ik aan een coachingstraject met haar, en na tien sessies had ik veel meer helderheid.

Hoewel Marina natuurlijk geen magische oplossingen biedt, hielp ze mij wel inzicht te krijgen in diverse complexe situaties, waardoor ik weer vooruit kon. Haar begeleiding heeft me zeker geholpen om deze uitdagingen achter me te laten. Ik ben dankbaar voor Marina’s hulp en zou haar coaching van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt, Marina!

Boy van Niel

Ik liep tegen een aantal dingen aan wat ik voor mezelf niet op kon lossen. (zo voelde dat) Zelf ben ik een nuchter persoon en zag de dingen zwart wit en wist daarom ook niet wat Plukkie Geluk me ging brengen. Ik ben er geheel open in gegaan en Marina gaf me al snel een vertrouwd gevoel waar ik mijn verhaal aan kon vertellen. Ze heeft me heel erg geholpen door de dingen anders te gaan bekijken en vooral je zelf vinden wie je nou eigenlijk bent.

Het heeft mij een stuk verder gebracht als ondernemer, als echtgenoot en vooral de vader voor mijn kinderen. In alle opzichten heeft Marina mij geholpen en laten inzien dat het heel anders kan. Ik beveel Marina dan ook zeker aan voor mensen die tegen dingen aanlopen zoals ik.

Jordy van den Berg

Tja, en dan is er een tijd aangebroken waarbij je zowel zakelijk als privé niet helemaal lekker in je vel zit. In het begin denk je dat je daar zelf wel uit kan komen maar uiteindelijk blijkt dat je dat zeker niet alleen kan. Je heb iemand nodig om mee te kunnen sparren en iemand die je tools aan kan reiken om uit die negatieve spiraal te kunnen komen en ook iemand die het weet te doorbreken.

Marina kende ik nog niet maar ik heb haar op Facebook gevonden. Na het kennismakingsgesprek was er meteen een goeie klik, dat in combinatie met de erg fijne en mooi ingerichte ruimte heeft mij doen besluiten om het traject met Marina aan te gaan. Er volgde erg fijne sessies die ook af en toe best confronterend konden zijn. Het traject heb ik als zeer prettig ervaren en kan ook vertellen dat ik tegen verschillende zaken nu toch heel anders aan kijk. Afgelopen periode heb ik ook bewuste en goed doordachte keuzes gemaakt zodat ik zowel zakelijk als privé weer een stuk beter in mijn vel zit.

Ik wil Marina hierbij ook nogmaals bedanken voor het erg fijne traject wat we samen zijn aangegaan. Ik kan het een ieder aanraden die ook ff in een vervelende periode zit om het gesprek met Marina aan te gaan. Marina is een erg prettig persoon in de omgang en kan zich goed verplaatsen in de situatie waar je in zit!

Matthijs Dekkers

Achter je beeldscherm zitten, maar niet weten wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Snel geïrriteerd zijn. Geen plezier meer hebben in het ondernemen. Iedereen en alles de schuld geven. Je mooie gezin thuis en de daarbij horende geluksmomentjes niet meer zien en waarderen. Dit was voor mij het punt om er wat aan te gaan doen. Alles altijd zelf oplossen ging me prima af, alleen nu niet meer. Dan komt het moeilijke moment “hulp” zoeken. Iets wat niet in je systeem zit, voelde als een zwakte en hoe ga je dat doen.

Via internet kwam ik bij Plukkie Geluk uit. Al snel nam Marina contact op en dezelfde week volgde een inspiratiegesprek. Niet wetende wat mij te wachten stond, werd ik ontvangen in een door Marina sfeervol ingerichte ruimte. Na een fijn gesprek, zijn we een traject begonnen voor een half jaar.

In de sessies werd ik door Marina behoorlijk uit mijn comfort zone gehaald. Ze wist feilloos te anticiperen op de dingen waar ik op dat moment tegen aan liep. Dit was vaak confronterend. Maar met haar rust, passie en een goede dosis humor was elke sessie weer anders en een mooie ervaring. Het is voor mij een echte eyeopener geweest en met de fijne tips en tools die ik meegekregen heb, voel ik mij een veel gelukkiger man. Marina, nogmaals onwijs bedankt voor dit mooie traject. Het is me goud waard! Je bent een topper en blijf zo door gaan.

Bart Spaans

Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel en had wel eens gehoord over een coach, ik ben een nuchter persoon en vond dat altijd wat zweverig. Ik heb dit ook zo verteld aan Marina. Marina heeft mij geholpen om anders te kijken naar problemen en juist te werken aan oplossingen. Het was voor mij af en toe wel moeilijk om uit mijn comfortzone te komen maar daar heeft Marina mij heel goed in begeleid en dat heeft mij onwijs goed geholpen. Ik ben een positiever mens geworden. En kan vaker trots op mezelf zijn. Bedankt voor dit mooie traject. Ik zal dit iedereen aanbevelen die tegen problemen aanloopt met zichzelf. Bedankt Marina.

Pim van Alphen

Eén van de leukste dingen van ondernemen vind ik de vrijheid. Vrijheid om zelf beslissingen te maken en mijn dagen in te richten zoals ik dat wil. Maar door de groei van mijn bedrijf raakte ik die vrijheid langzaam kwijt. Hoe laat je een onderneming groeien, zonder dat het ten koste gaat van je eigen vrijheid? Stress en veel druk op m’n schouders namen het over. Tijd voor verandering! Met Marina had ik een goede klik. Fijne gesprekken volgden en zorgden ervoor dat ik nieuwe, waardevolle inzichten kreeg. Het zette me aan het denken en ik begon de dingen in een ander perspectief te zien. Het overzicht kwam weer terug, er ontstond rust én vrijheid.

Marina voelde goed aan wat ik nodig had. Dankzij haar heldere uitleg weet ik beter hoe ik stress situaties kan voorkomen of hoe ik ermee om moet gaan. Ik weet nu wat voor mij goed werkt. Het is een waardevol traject geweest. Ik ben gegroeid als persoon en als ondernemer. Dankjewel voor alles.

Anika Zwinkels

Ik was opzoek naar een business coach en kwam via de tennis bij Marina terecht. Zij heeft mij geholpen met het helder krijgen van mijn persoonlijke en zakelijke doelen. Marina is oprecht geïnteresseerd, ze vraagt door en weet er altijd weer een bijzondere wending aan de sessie te geven. Je leert superveel over jezelf en het leven. Ik vind dat iedereen dit zou moeten ervaren.

Daphne Vijverberg

“Ik zat in een zeer slechte fase, zowel zakelijk als privé. Enige hulp kon ik goed gebruiken. Via internet ben ik op de website van Plukkie Geluk terechtgekomen. De ruimte waar de coaching plaatsvindt is sfeervol en passend. Als je de ruimte binnenstapt, stap je als het ware in een andere wereld.
Ik voelde me snel thuis en kon mede daarom het maximale uit de sessies halen. Ik had geen betere keuze kunnen maken. De sessies waren zeer interessant, vaak met een verrassende invalshoek. Ik ben dichter bij mezelf komen te staan, zie door de bomen het bos weer. Daarnaast heb ik geleerd om mezelf op de eerste plek te zetten. De ongedwongen, no nonsense en persoonlijke insteek van Marina vind ik heel prettig. Zij is een gedreven en energieke vrouw met veel passie voor wat ze doet!”
René Tunker

“Het even niet meer weten waar je het moet zoeken, negatieve gedachtes die ronddwalen in je hoofd en die onbewust de kwaliteit van je leven beïnvloeden. Het gevoel van onzekerheid, dagelijkse tegenslagen en de vraag: ‘wat wil ik nou echt?’ Dat was voor mij de reden om naar Marina toe te stappen.
Woorden schieten tekort hoe bijzonder dit traject voor mij is geweest. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De manier waarop ik ben gegroeid afgelopen halfjaar is volledig te danken aan Marina.

Met haar mooie inzichten, onbevooroordeelde houding en oprechte interesse is zij niet zomaar een coach, maar echt een vertrouwenspersoon waar je op kan terugvallen. Zelfontwikkeling, dankbaarheid en groei zijn de waardes die écht een betekenis voor mij hebben gekregen. Het liefst hou ik je nog bij me, maar ik weet dat ik het nu zelf moet gaan doen. En dat gaat lukken. Bedankt lieve Marina!”
Daphne van Heijningen

“Ik zat in een fase van mijn carrière waarin ik tegen bepaalde blokkades aanliep. Hierdoor merkte ik dat ik anders tegen zaken aankeek. Dit hielp mij niet verder in constructieve communicatie en interactie. Ik stelde mezelf regelmatig vragen als; “Wie ben ik eigenlijk? Wat vind ik belangrijk in het leven? Waar word ik blij van? Wat geeft mij positieve / negatieve energie? Hoe kan ik van negatieve energie weer positieve energie krijgen?” Samen met Marina ben ik gaan terugblikken en vooruitkijken. Aan de hand van verschillende methodieken heb ik antwoord gekregen op bovenstaande vragen. Wat ik met name geleerd heb, is dat je vooral naar jezelf moet kijken….

Het heeft alles te maken met interpretatie van gedrag en communicatie. “Waarom doet degene niet wat ik hem vraag? Hoe komt het dat ik een bepaald persoon niet kan bereiken? Waarom zegt degene niet wat hem / haar dwars zit?” Kortom, er zit altijd meer achter dan alleen de daad of het woord.
Ik dank Marina voor haar deskundigheid en luisterend oor. Zij heeft mij absoluut verder geholpen in deze zoektocht.”
Bob de Vette

“Na een vervelende periode in mijn leven kreeg ik een paar jaar geleden last van paniek aanvallen. Een traject volgde van GGZ bezoeken met oa EMDR therapie, gesprekken etc. Toch voelde ik dat ik nog steeds niet de gewenste “rust “ in mijn lijf en hoofd ervaarde. Tot ik vorig jaar na een zoekopdracht op Google op de site terecht kwam van Plukkie Geluk. Na een telefonisch intakegesprek wist ik, hè bij haar zou ik zomaar een heel eind verder kunnen komen in mijn zoektocht naar die gewenste rust. En zo begon ik in sept 2020 mijn reis bij Marina. Soms heel confronterend en verdrietig maar bovenal heel inspirerend en ontwapenend. Ik kan eindelijk weer met alle eerlijkheid zeggen “Ik ben er weer “
Bij deze raad ik ook zeker een ieder het coachingtraject bij Marina aan.”
Laura van Ee – Boers | Laura Boers Zorgt

“Lieve Marina, jij begeleidde mij van praten over moeilijkheden naar schrijven, tekenen en dóen! Dit alles met liefdevolle en warme aandacht. Waar tref je zo’n vrouw. Een dikke knuffel voor jou.”
Gesina Versteeg | Wende Uitvaartzorg

“Het coachingtraject bij Plukkie Geluk was precies het zetje in de juiste richting dat ik nodig had. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel op werkgebied dus dat moest veranderen. Marina zorgt voor de fijne sfeer een relaxte plek waar je mag zijn wie je wilt zijn. Soms wat confronterend maar ik werd altijd in mijn waarde gelaten. Met de nodige tools, activiteiten en gesprekken ben ik mijzelf beter gaan begrijpen en heb ik de durf om dingen te gaan doen en veranderen. Als resultaat dat ik een mooie opleiding ga doen komend jaar waar ik erg veel zin in heb! Bedankt lieve Marina, voor het vertrouwen dat je in mij had en die je mij hebt gegeven.  Ik gun iedereen dit cadeautje aan jezelf.”
Miranda Zwinkels

“Lieve Marina, jij hield mij een spiegel voor waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen. Hierdoor kan ik mezelf beter begrijpen en voel ik me fijner. Alles zit al in je, zeg je altijd, nou dat klopt ook. Weten zit in je hart en twijfel in je hoofd. Ik kan iedereen Marina aanbevelen. Er hangt een fijne sfeer in een prettige, knusse ruimte waar je je op je gemak voelt en waar je jezelf mag zijn. Bedankt voor al je hulp!”
Rosalie Gijsberts

“Na een aantal heftige jaren in vooral mijn privéleven waarbij ik uiteindelijk ook mijn vader heb verloren, merkte ik nadat de rust een beetje was teruggekeerd ik mezelf nogal was verloren. Dit beperkte me niet alleen maar in mijn privéleven, maar ook mijn werk en studie gingen er onder lijden. Ik merkte dat ik het niet in mijn eentje op kon lossen en was gaan googelen naar een coach in de buurt. Al snel kwam ik op de site van Marina terecht en eigenlijk voelde dat al meteen goed.

Na het Inspiratiegesprek volgde al snel mijn eerste sessie en dat voelde alsof ik een veilig en warm huis binnen liep. Marina geeft je het gevoel dat je er mag zijn en dat niks te gek is. Hierdoor ben ik weer in mezelf gaan geloven en hebben we samen mijn knelpunten aan het licht gebracht en hebben we samen naar oplossingen gezocht. Ik wil Marina bedanken voor haar gastvrijheid, warmte, vertrouwen, inzichten en de humor die bij sommige sessies kwam kijken. Want ondanks dat er af en toe zeker een traan is gevallen heb ik ook ontzettend gelachen!”
Amy van Toor

“Een zoektocht naar wie ben ik en wat ik belangrijk vind in het leven lijkt soms zo gemakkelijk. Toch ben ik een coachingstraject bij Marina aangegaan om antwoorden te vinden op mijn vragen. Vanaf het moment van het eerste inspiratiegesprek voelde ik mij welkom en vertrouwd door haar fijne energie en de knusse en gezellige coachingsruimte. Door Marina haar passie voor het coachen, haar luisterend oor voor mijn verhalen en haar kennis over persoonlijke ontwikkeling heb ik een grote stap in de goede richting gezet door te ontdekken wie ik ben en wat ik uit het leven wil halen!”
Celine Prins

“Het eerste gesprek met Marina maakte zoveel duidelijk voor mij. Ze legde tijdens dit gesprek gelijk zoveel connecties met gevolgen waardoor er zoveel helder werd! Verder was de begeleiding in het traject zo mooi en leerzaam, waardoor ik mijn hulpbronnen, sterktes en leerpunten zeer helder voor me heb en weet hoe ik deze nu kan gebruiken. Marina is een zeer lieve vrouw, waarbij ik het gevoel kreeg dat ik alles kwijt kon zonder enig oordeel. Je hebt me heel erg veel gebracht, bedankt daarvoor!”
Manoe van der Waal

“Vrijheid’ was mijn antwoord toen Marina vroeg waar ik naartoe wilde werken met de sessies. Waar mogelijk in alle aspecten van mijn leven, maar laten we beginnen bij het begin. Mijn gesprekken met Marina heb ik als heel prettig ervaren. Ik voelde me welkom vanaf het eerste moment. Ze maakt coaching persoonlijk en toont diepgang, wijsheid en empathie tijdens de gesprekken. Ik heb me altijd veilig en comfortabel gevoeld om mijn verhaal te delen. Elke sessie was anders en precies afgestemd op wat ik in dat moment nodig had.”
Andrea Dronk | www.andreadronk.com

“Zonder te weten wat ik precies zocht, ben ik via de website van Plukkie Geluk bij Marina terecht gekomen. Iets aan de website sprak mij aan. Uit nieuwsgierigheid heb ik een afspraak gemaakt voor een Inspiratiegesprek waar Marina en ik kennis hebben gemaakt en hebben besproken waar ik tegen aan liep en wat zij te bieden heeft: “een snoepwinkel” zoals zij dat zelf omschreef. Het Inspiratiegesprek is zeer prettig verlopen net als de vele coachingsgesprekken die we daarna hebben gehad in een open, rustige en ontspannen sfeer.

De sessies met Marina hebben mij veel inzicht gegeven in waar ik nu sta, wat ik belangrijk vind in mijn leven en hoe ik zelf kan bijdragen aan mijn geluk. Gewoon lekker aan de slag met oefeningen of nadenken over vragen waar ik nooit bij stil gestaan heb, één grote ontdekkingstocht. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen. Marina is een zeer gedreven  en deskundige coach. Ze luistert goed en weet bij elke sessie weer het “juiste snoepje uit een snoeppot” te halen: geen vooraf bedacht programma, maar inspelen op de behoefte van de dag. Ik heb al vele mensen aangeraden om ook eens kennis te maken met Marina en beveel haar zeer zeker aan.”
Dennis van Ooijen

“Via een bingo avond van Team Westland heb ik een Feel Good sessie van Plukkie Geluk gewonnen. Na deze sessie, heb ik gelijk een traject van tien uur afgesproken. Om een aantal weken ga ik naar haar toe om mijzelf beter te leren ontdekken. Na de sessie heb ik elke keer een verslagje gemaakt en heb ik mijn oefeningen gedaan. Ook heb ik het boek de Fontein, vind je plek, van Els van Steijn gelezen. Door dit alles heb ik nu helpende gedachten zoals: Wat kan ik doen?, Wat Werkt Wel! En je mag je schuldig voelen! 

Mijn waarden en blijmakers helpen ook enorm om mijzelf te begrijpen en positief te denken. Hierdoor kan ik weer ontspannen, plezier hebben en positief denken. Het geeft mij energie waardoor ik beter mijn gevoel en grenzen kan aangeven. Omdat ieder zijn eigen lot heeft, kan ik beter loslaten. Ik hoef niet altijd alles te geven, ik mag ook hulp vragen en ontvangen. Marina, ik wil je bedanken voor al je werk! Je luistert oor, je adviezen/kennis, je oefeningen, de fijne sfeer….. het gevoel. Je bent echt een aanrader!!!”
Nancy Koornneef

“Na een nare periode heeft mijn dochter me aangeraden om bij Plukkie Geluk een coachingstraject te volgen. Ik heb er heel veel geleerd en Marina is een empathisch iemand die zich volledig geeft in dit traject. Ik ben er veel sterker uitgekomen en beveel Plukkie Geluk zeker aan bij degenen die een coach zoeken.”
Marlou Pardoel

“Toen ik voor de eerste keer bij Plukkie Geluk kwam, merkte ik direct een fijne sfeer. De ruimte en de warme persoonlijkheid van Marina gaven mij een goed gevoel en de doorslag om te starten met een half jaar traject. Ik heb tijdens het traject veel over mezelf geleerd en dat was niet altijd makkelijk. Maar dit was nodig en dankzij Marina weet ik nu waar ik voor sta, wat mijn kracht is, wat ik kan en wat ik nodig heb om alles uit het leven te halen. Ik heb dan ook super veel zin om nieuwe stappen te gaan maken, zowel privé als zakelijk en ben Marina intens dankbaar voor haar hulp, geduld en warmte! “
Lianne

“Na 10,5 jaar je werk verlaten, dat is niet niks. De laatste jaren op mijn werk (ik werkte op de communicatieafdeling in een ziekenhuis in Den Haag) stonden in het teken van reorganisaties, en dat trok ik niet meer. Ik was op. Ik kon mijzelf daar niet meer geven en mijn vertrouwen in de organisatie was compleet weg. Na lang piekeren besloot ik weg te gaan. En dus verliet ik eind februari 2020 mijn werk. Heel blij met mijn beslissing, want ik voelde aan mijn lijf en wist in mijn hoofd dat dit de juiste keuze was. Maar, hier moest ik wel iets mee want door alles op mijn werk was ik mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik wist niet meer wie ik was, wat ik leuk vond, waar ik goed in was, waar ik energie van kreeg. Ik moest alles verwerken, rouwen, huilen, leren ontspannen en opladen met leuke dingen. 

Het eerste kennismakingsgesprek met Marina was gelijk fijn. De ruimte van haar praktijk voelde zo ontspannen en Marina gaf aan dat alles daar gezegd mocht worden en dat alles goed was. Dat gaf mij vertrouwen om een coachingstraject in te gaan, iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. De gesprekken en stukjes theorie waren heel leerzaam, echte eyeopeners. Ik leerde zoveel over mezelf. Heel spannend vond ik het soms ook, want je krijgt opdrachten voor thuis en ter plekke bij de coachingsessies. Maar door de rust en het vertrouwen van Marina liet ik dit over me heen komen. En zo vond ik mezelf beetje bij beetje weer terug.

Het piekeren werd minder, ik ging beter slapen, durfde mijn mening beter te uiten, nam tijd voor mezelf om op te laden en kwam er achter wat ik altijd al heel leuk vond om te doen: tuinieren! Nu volg ik een hoveniersopleiding waar ik heel blij van word!
Marina heeft met alle coachingsessies mij een heel waardevol half jaar gegeven, iets waar ik altijd dankbaar op zal terugkijken. Ik kan met de geleerde dingen weer door het leven, daar heb ik dagelijks wat aan. Mocht je in de knel zitten op je werk en daardoor de richting in je leven kwijt zijn? Dan raad ik je Plukkie Geluk heel erg aan!”
Susan Kraaijeveld-van Es

“Marina gaf me meteen veel vertrouwen. Ik heb in een hele prettige, veilige en sfeervolle omgeving veel van Marina mogen leren en ik heb mooie inzichten gekregen. Na drie hele waardevolle trajecten te hebben gevolgd (Reis naar Jezelf, Reis naar Jezelf vervolg en Secrets of Succesfull Coaching) ben ik op het punt gekomen om hetzelfde te kunnen en mogen betekenen voor anderen op het gebied van coaching. Ik ben Marina heel erg dankbaar, voor alles wat zij me heeft geleerd, voor haar vertrouwen, voor alle aandacht die zij mij heeft gegeven, voor de inzichten en natuurlijk ook voor de gezellige momenten!”
Irma Vijverberg | 5 op een rij – Coaching by Irma

“In een periode van anderhalf jaar gebeurde veel in mijn leven waardoor ik in een situatie kwam waar ik zelf niet uit kon komen. Ik kende Marina nog niet en ben op een kennismakingsgesprek gegaan. Al snel wist ze mijn vertrouwen te winnen waarna ik besloot om bij haar een coaching-traject in te gaan. Het traject dat stap voor stap werd bepaald door verschillende opdrachten / sessies te beginnen bij mijn startpunt. Marina weet met haar persoonlijke aanpak in een prettige omgeving de pijnpunten bloot te leggen.

Naast de coachgesprekken in haar ruimte in ’’s-Gravenzande kreeg ik ook opdrachten om thuis uit te werken. Tijdens de coaching moet je bereid zijn om heel open te zijn en zelf goed in de spiegel te durven kijken. Dat voelde soms ongemakkelijk maar het leidde ook tot inzicht waar je aan moet werken. In de loop van maanden merkte ik dat ik mezelf weer steeds beter begon te voelen. Ik kreeg weer mijn positieve stemming terug, ging beter slapen en zag weer uitdagingen waar ik blij van werd. Ik ga nu na de afsluiting van het traject een frisse start maken; daarom mijn grote dank aan Marina voor haar hulp.”
Wim Raateland

“Dankbaar voor het afgelopen halfjaar, dat ik bij Marina een traject heb mogen volgen. Vanaf het eerste moment was er een fijn gevoel en gelijk een klik. Dit is voor mij altijd het belangrijkste om met een persoon de volgende stap te zetten en in dit geval het traject bij Plukkie Geluk aan te gaan. Marina is een heel prettig en professioneel persoon die altijd weet in te spelen op situaties en je daarbij bepaalde inzichten kan geven.

Het fijne is dat je zelf aan kunt geven waar je op dat moment de behoefte aan hebt. Ik heb vele inzichten gekregen en weet nu echt waar ik sta en wat ik verder wil in het leven. Alles wat ik bij haar geleerd heb, zal ik in de toekomst goed kunnen inzetten. De coaching heeft mij een vrijer leven opgeleverd. Ik ben Marina dan ook erg dankbaar voor dit gehele traject en beveel iedereen haar aan!”
Soraya van Holsteijn

“Het coachtraject bij Marina van Plukkie Geluk was een fijne ervaring, soms confronterend en emotioneel maar ook gezellig met een kop thee. Ik zat lichamelijk en geestelijk vast en Marina liet mij zien dat ik dingen ook op een andere manier kan bekijken. De knoop is doorgehakt, ik ga een nieuwe baan beginnen!!!! Marina bedankt voor je luisterend oor, je scherpe reacties en veel succes.”
Lianne van der Lee

“Het eerste kennismakingsgesprek met jou was echt heel erg fijn. De praktijk geeft een prettige en ontspannen sfeer. Normaal denk je ook wel maar nu moet je echt verder nadenken over dingen en dat gaf ook een fijn gevoel, soms was het ook moeilijk maar met jou lieve persoonlijkheid kon je er altijd weer een mooie draai eraan geven. Een positieve draai! Je hebt mij heel erg geholpen om mijn talenten en kwaliteiten nog meer te laten ‘leven’ en te ontwikkelen. Ik ben je enorm dankbaar en ik beveel je dan ook zeker aan bij iedereen! Iedereen heeft een Marina in zijn/haar leven nodig.
Dank je wel topper voor alles!”
Joshi Livain

“Op 21 juli 2020 heb ik mogen ervaren / leren hoe je via hulpbronnen (die zich in jezelf bevinden) kunt inzetten om je een gelukkiger en krachtiger mens te voelen… De afgelopen dagen heb ik mij vrijer, energieker en blijer gevoeld als god wanneer was dat ook alweer…. Voor de Corona!!! Ja die had aardig wat sporen achtergelaten!
Nu kan ik weer volop mijn massages vol energie en kracht geven aan ieder die het nodig heeft!!
Marina bedankt voor de mooie inzichten, het geduld dat je had en boven alles mijn eigen hulpbronnen boven te halen… Herken je jezelf een beetje in mij….? Dan zou ik zeker een Feel Good sessie boeken bij Plukkie Geluk! Geluk zit in jezelf!”
Patty Dries | Cre8 Art

“Marina heeft mij laten inzien hoe je met mindset weer een positieve en vooruitstrevende blik op het leven krijgt. Een moment met haar samen voelt alsof de tijd even stil staat zodat je rustig en vrij kan nadenken en kan praten over wie je bent. Ze kijkt naar wat je nodig hebt en ze geeft je het gevoel dat alles oké is. Ze biedt je handvatten om zelf je leven weer op te pakken waar jij dat wil en kan. Ik had dat persoonlijk heel erg nodig. Ze heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling als mens en individu en daar ben ik haar zeer dankbaar voor.”
Thom Witberg

“Rust, veiligheid en geborgenheid, dat is wat ik meteen voelde toen ik de sfeervolle coachingspraktijk van Plukkie Geluk binnenliep voor de kennismaking met Marina.  En oh, wat was de onrust in mezelf groot. Totaal overprikkeld, doodmoe en met zoveel vragen: Hoe moest ik anders verder, want dit trok ik niet meer? Ik zat totaal in mijn hoofd en los van mijn gevoel. Marina straalde rust en vertrouwen uit. Ze gaf mij de erkenning dat de antwoorden in mij zaten.  Echter was het wel eerst tijd om mezelf volledig te gaan voeden met hulpbronnen om weer rust en overzicht te krijgen. Terugkeren naar mezelf stond centraal.  En oh wat had ik dat nodig!  Wat voelde ik?  Wat had ik nodig?

De overtuigingen die ik eerder in het leven had opgedaan over mezelf waren totaal niet helpend. Ik had mezelf in allerlei rollen moeder/ ouder, dochter, werknemer, collega en zelfs vriendin te veel onder druk gezet en overvraagd. De ander vooropstellen met respect en liefde stond altijd voorop bij mij. Echter uit overvragen van mezelf reageerde ik dikwijls overspannen en geërgerd op mijn omgeving. Ik nam verantwoordelijkheid over die niet bij mij hoorde. Ik liep vast op het werk, de rek was eruit.  Door alle coaching besef ik me steeds meer dat ik eerst voor mezelf mag zorgen en zelf mijn eigen  plek en ruimte mag innemen, omdat ik het waard ben!

Goed voor mezelf zorgen staat nu centraal. Ik had het zo nodig de reis terug naar mezelf te maken. Bij mezelf blijven en mijn eigen plek innemen/ zelfzorg blijven een belangrijk aandachtspunt maar met alle handvatten van Marina (feedback) en een berg mildheid naar mezelf (andere overtuigingen) gaat het lukken om relaxter en met een lach nieuwe avonturen aan te gaan.
Dankbaarheid en Vertrouwen dat is wat ik voel voor Marina. Ja de spiegel was soms pittig, maar zo nodig om alle kwartjes te laten vallen. En daardoor zoveel lichter door het leven te gaan. Dat gun ik jou ook. Stel je open, voed je, laat je coachen en gun jezelf dit traject. Investeer in jezelf.  Het is het meer dan waard. Jij bent het waard. Pluk je geluk!”
Marianne Nieuwenhuizen

“Mijn coachingstraject bij Plukkie Geluk heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij op mijn gemak, Marina is een fijn mens. Bewustwording, inzicht en zelfreflectie komen aan de orde. Het is een waardevol stukje geluk!”
Beau de Beauveser | BB Beautybar

“Een verademing, verhelderend en verlichtend. Ik zat op een dood spoor in mijn leven en met hulp van Marina heb ik nu de juiste richting te pakken. Ik ken mezelf een stuk beter en dat is heel fijn en makkelijk!”
Jelle van Steekelenburg

“Na mijn studie kwam ik, voor mijn gevoel, in de grote werkende mensen wereld terecht, waarvan ik geen idee had wat ik hier mee moest. Al tijdens mijn studie had ik het gevoel dat de studie niet de juiste keuze was, maar heb het toch afgemaakt. Na een mooie reis ben ik op zoek gegaan naar een baan die bij mijn studie zou moeten passen. Al heel snel kwam ik er achter dat ik hier niet gelukkig van ging worden. Maar wat nu?

Via via ben ik bij Marina terecht gekomen. Marina heeft mij vanaf het begin af aan een veilig gevoel gegeven. Bij Marina kon/kan ik alles vertellen wat door mijn hoofd speelt. Marina heeft mij de handvatten gegeven om mij te helpen met de zoektocht naar mezelf. Met ups en downs kan ik (iets wat ik niet had verwacht) nu eindelijk antwoord geven op de vraag wat wil ik, waar word ik blij van en waar ben ik goed in. Marina, hier ben ik je eeuwig dankbaar voor. En als ik het even niet meer weet, weet ik jou en de handvatten die jij mij hebt gegeven weer te vinden. Bedankt!”
Anneloes Kouwenhoven

“De sessies van Marina hebben mij een positievere kijk gegeven op het leven. Ze heeft mij geholpen met belangrijke beslissingen maken, ook heeft zij mij tools gegeven waardoor ik later deze beslissingen zelf kan maken. Tijdens de sessies leer je jezelf echt kennen. Het leren herkennen van je krachten en deze inzetten in allerlei situaties, dit heeft mij zeker geholpen. Het is een prettige en gezellige ruimte waar je vrijuit kan spreken zonder gestoord te worden. Ook vond ik het fijn om zelf te kunnen sturen waar ik graag wat hulp bij nodig had. Marina is erg flexibel en ik voelde me heel erg begrepen door haar. Plukkie Geluk is zeker een aanrader!”
Joany van der Voort

“Alleen al voor de naam ‘Plukkie Geluk’ geef ik met heel veel liefde 5 sterren. (Google review) Marina is een hele fijne, oprechte, passievolle coach die je in een veilige, warme, inspirerende setting op je gemak stelt en je door middel van passende vragen zelf tot inzichten laat komen. Met verschillende oefeningen, die uitgevoerd worden op een daarbij passende plek, ontdek je dat ‘het plukken van geluk’ niet altijd makkelijk is maar dat het wél binnen je eigen bereik ligt. Daarbij geeft ze je het volste vertrouwen waardoor je dingen doet die je voorheen niet durfde of sterker nog; nooit had gedacht dat je het kon.

Ik ben meer en meer gaan inzien dat ik zelf de regisseur van mijn leven ben, ik zelf keuzes mag maken vanuit liefde ipv angst. Keuzes die voor mij goed voelen zonder dat ik daar toestemming aan iemand voor moet vragen of te piekeren wat iemand anders ervan vindt. Ik heb meer inzicht gekregen in waar ik energie van krijg en welke kant ik op wil, heb een betere relatie gekregen met familieleden, kan veel beter dingen laten waar ze horen én ik kom steeds meer bij de echte ik. Ben je op zoek naar een cadeautje voor jezelf? Maak dan een afspraak bij Plukkie Geluk, daar ‘pluk’ je je hele leven (geluk) vruchten van.”
Margriet Vis

“Wauw wat een mooie ervaring heb ik gehad bij Plukkie Geluk. De sfeer van de ruimte begon al goed. Het een hele fijne, rustige ruimte waar ik me snel op mijn gemak voelde. Jij gaf me een heel goed gevoel. Wat ik vooral erg fijn vond is dat je voor alles een oefening hebt en dat die oefeningen mij erg hebben geholpen met het loslaten van het verleden en daardoor op een betere manier naar de toekomst kan kijken. Door jou heb ik een goed inzicht gekregen hoe mijn leven er op dit moment uit ziet en hoe ik het graag in de toekomst zou willen hebben en wat ik daarvoor moet doen. Bedankt voor je open en liefdevolle persoonlijkheid. Daardoor kon ik makkelijker mijn verhaal delen en mij helemaal open te zetten voor jouw hulp. Het heeft me erg geholpen. Je bent een topper ga zo door!”
Soraya Wijngaarde

“Wat een fijne ruimte heeft Marina. Een warme sfeer met verschillende zitjes, net wat past bij het gesprek. Er staan allemaal vet leuke inspirerende dingen waardoor je ook weer tot andere inzichten komt. Marina geeft je een bepaalde rust, waarin je alle rust en ruimte kan nemen om na te denken over haar vragen. Ze maakt echt contact en voelt goed aan waarop ze door moet vragen. Ik zat al een tijdje te twijfelen om mijn baan op te zeggen. Het gesprek met Marina was het laatste puzzelstukje om de knoop door te hakken en volledig voor mijn droom te kiezen.

Er is veel meer mogelijk is dan ik dacht en ik kwam erachter dat ik de enige was die mij tegenhoudt. Persoonlijke ontwikkeling is daarom zo, zo belangrijk!
Ik wens dat het hele Westland zijn weg mag vinden naar Marina van Plukkie Geluk.”
Carlijn Sijs | Lifecoach