Over mij

Mijn naam is Marina Zuiderwijk (43 jaar) en ik coach en train mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Ik geniet samen met Fabian van onze 2 heerlijke dochters. Ik kom uit een warm Westlands gezin en ben de oudste van vijf kinderen. Mijn vader is mijn voorbeeld als het gaat om je hart volgen en je passie leven. Van mijn moeder heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je op sociaal gebied te blijven ontwikkelen.

De interesse voor mensen en hun mogelijkheden heb ik van haar meegekregen en heeft me mede doen besluiten om naar de PABO te gaan. Na 6 jaar te hebben lesgegeven op de basisschool wilde ik me gaan inzetten voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. De overstap naar het voortgezet onderwijs was voor mij een logische. Ik wilde pubers warmte, veiligheid en zelfvertrouwen geven. Dit had ik heel hard nodig in mijn puberteit, een heftige fase in mijn leven.

Jaren stond ik met plezier voor de klas en de coachende rol die ik aannam als docent had een positieve uitwerking op de leerlingen. Zij kwamen in hun kracht te staan met al hun talenten. Ik werd er zo blij van als ik zag dat de jongeren uit de klas opbloeiden door mijn benadering en persoonlijke aandacht.

Omdat ik me in het coachen van volwassenen verder wilde ontwikkelen en specialiseren, ben ik onder andere opleidingen en Masterclasses gaan volgen bij de Mind Academy in Rotterdam. 

Ik kwam er tijdens de opleidingen achter dat ik degene was die vasthield aan beperkende overtuigingen en oude patronen waarbij (irreële) angst een grote rol speelde. Wat heerlijk om dit los te laten en er soms keihard om te kunnen lachen.

Ik gun mezelf geluk en volg mijn hart. En dat gun ik jou ook! Dat ik je in beweging zet, dat is wat ik als coach het allerliefste doe. Daarom ben ik gestart met Plukkie Geluk.

Dus wil je je ontspannen voelen, keuzes maken en het nu echt anders gaan doen?

Pluk jouw geluk en bel, mail of WhatsApp me voor een afspraak!

Marina Zuiderwijk
Life & Ondernemerscoach