Premium Coaching

Plukkie Geluk biedt Premium Coaching aan ondernemers / directeuren / leidinggevenden / managers die het heel normaal vinden om te investeren in zichzelf. Dat is namelijk net zo normaal als investeren in het bedrijf. Want door persoonlijke groei, word je pas écht RIJK. Iemand die inzicht krijgt in eigen identiteit gaat daardoor betere keuzes maken. Dat heeft een positieve uitwerking op de omgeving en op succes van het bedrijf.

Het runnen van een bedrijf is te vergelijken met topsport. Ooit een sporter gezien die een topprestatie leverde zonder goede coach?

Ondernemen is keuzes maken, kansen pakken, mensen teleurstellen, geven, vallen, opstaan, doorgaan, lange dagen maken, investeren. Stress neem je op de koop toe. Een burn out ligt op de loer. Maar zo hoeft het niet te zijn.

Het kan écht anders! Ik kan je daarbij helpen. Klinkt dit interessant, lees dan snel verder.

Ondernemers werken hard omdat zij ergens in geloven en dat kan ten koste gaan van andere belangrijke dingen. Veel ondernemers zijn vader, moeder, leidinggevende, zoon, dochter of partner en proberen deze rollen zo goed mogelijk te vervullen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel ballen in de lucht te houden en dat kost energie en kan zorgen voor veel stress en uiteindelijk leiden tot een burn out. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen.

Succes is niet alleen af te lezen aan het saldo op de bankrekening.
Succes met stress is namelijk géén succes. Het belang van ontspannen ondernemen is dus groot. En dat is mogelijk!

Een ontspannen ondernemer is een ontspannen ouder voor de kinderen. Een ondernemer die lekker in zijn vel zit straalt dit uit naar zijn of haar partner. Een inspirerende werkgever haalt het beste naar boven bij de werknemers en zij zijn daardoor bereid een stapje harder te lopen.

Het is ontzettend waardevol om met iemand te sparren die je vertrouwt en naar je luistert. Iemand die helemaal losstaat van de situatie.

Heb jij al een ondernemerscoach die er voor jou is en je helpt te groeien?

Je hóeft het namelijk niet allemaal alleen te doen.

In een veilige en fijne setting komen belangrijke vraagstukken naar voren.

Wie ben je, los van het bedrijf?
Waarom doe jij wat je doet?
Wat zijn jouw waarden?
Waar loop je tegenaan?

Wat zijn je dromen?
Welke stap zou je willen zetten?
Wat zijn je angsten?

Waar lekt de energie?
Hoe wil je dat mensen jou zien?
Is er balans tussen werk en privé?
Hoe ga je om met stress?

Door meer rust te creëren ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en creatieve ideeën waardoor er mooie stappen gezet kunnen worden op zakelijk- en persoonlijk gebied. Als jij het beste uit jezelf haalt, geef je anderen de gelegenheid dat ook te doen.

Maak een sprong in je persoonlijke ontwikkeling waardoor je een nog grotere Inspiratiebron bent voor je gezin, de werknemers en de klanten.

Ben jij die ondernemer die er klaar voor is om te groeien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Een lekker bakkie staat voor je klaar!

Plukkie Geluk verzorgt tevens inspirerende trainingen aan teams bij bedrijven en op scholen.

Ben jij die leidinggevende die zijn of haar team iets anders wil geven dan de jaarlijkse bbq en het kerstpakket? Gun jij jouw team die positieve boost? Informeer dan eens naar de Lekker Groeien Trainingen van Plukkie Geluk. 

Bel, mail of WhatsApp me en ik ontvang je graag in mijn sfeervolle praktijk in ‘s-Gravenzande.