Home

Plukkie Geluk is een bloeiende coachpraktijk in het prachtige Westland en is opgericht door Marina Zuiderwijk.

Heb jij een coach nodig omdat je vastloopt op het werk of in privé? Wil jij je persoonlijk en professioneel ontwikkelen?

Dan biedt Plukkie Geluk een oplossingsgericht traject met individuele coaching. De sfeervolle ruimte in ‘s-Gravenzande is ingericht om rust en tegelijkertijd energie te geven. De ideale omgeving om de mogelijkheden te ontdekken naar een vrij en gelukkig leven.

♦ Ben je moe van het nadenken?
Ga je met tegenzin naar het werk?
Loop jij vast in een relatie?
Heb je geen zin in leuke dingen?
♦ Wil je een burn-out voorkomen?
♦ Weet je niet wat je passie is?
Irriteer je je aan anderen?
Ben je ontevreden?
Zou je gelukkiger willen zijn?
Maar je weet niet hoe?

Dan is er goed nieuws!
Een groot deel van het geluk heb je namelijk zelf in de hand:

Dat wat je zoekt zit al in je!

Benieuwd hoe anderen de coaching van Plukkie Geluk hebben ervaren?

Klik hier voor de recensies

Over mij

Mijn naam is Marina Zuiderwijk (43 jaar) en ik coach en train mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Ik geniet samen met Fabian van onze 2 heerlijke dochters. Ik kom uit een warm Westlands gezin en ben de oudste van vijf kinderen. Mijn vader is mijn voorbeeld als het gaat om je hart volgen en je passie leven. Van mijn moeder heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je op sociaal gebied te blijven ontwikkelen.

De interesse voor mensen en hun mogelijkheden heb ik van haar meegekregen en heeft me mede doen besluiten om naar de PABO te gaan. Na 6 jaar te hebben lesgegeven op de basisschool wilde ik me gaan inzetten voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. De overstap naar het voortgezet onderwijs was voor mij een logische. Ik wilde pubers warmte, veiligheid en zelfvertrouwen geven. Dit had ik heel hard nodig in mijn puberteit, een heftige fase in mijn leven.

Jaren stond ik met plezier voor de klas en de coachende rol die ik aannam als docent had een positieve uitwerking op de leerlingen. Zij kwamen in hun kracht te staan met al hun talenten. Ik werd er zo blij van als ik zag dat de jongeren uit de klas opbloeiden door mijn benadering en persoonlijke aandacht.

Omdat ik me in het coachen van volwassenen verder wilde ontwikkelen en specialiseren, ben ik onder andere opleidingen en Masterclasses gaan volgen bij de Mind Academy in Rotterdam. 

Ik kwam er tijdens de opleidingen achter dat ik degene was die vasthield aan beperkende overtuigingen en oude patronen waarbij (irreële) angst een grote rol speelde. Wat heerlijk om dit los te laten en er soms keihard om te kunnen lachen.

Ik gun mezelf geluk en volg mijn hart. En dat gun ik jou ook! Dat ik je in beweging zet, dat is wat ik als coach het allerliefste doe. Daarom ben ik gestart met Plukkie Geluk.

Dus wil je je ontspannen voelen, keuzes maken en het nu echt anders gaan doen?

Pluk jouw geluk en bel, mail of WhatsApp me voor een afspraak!

Marina Zuiderwijk
Life & Ondernemerscoach

Lifecoach

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit!’

Plukkie Geluk staat voor oprechte en eerlijke coaching. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk en daarom bied ik een gratis Inspiratiegesprek aan om kennis te maken. Daarna krijg je een voorstel voor een coachtraject en kunnen we, als we ons er beiden goed bij voelen, aan de slag. Het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en effectief leren communiceren zijn altijd onderdeel van het traject.

Coaching van Plukkie Geluk richt zich op alle lagen in je systeem, zodat gekende en ongekende talenten zich kunnen ontwikkelen. Je leert een positieve stemming bij jezelf op te roepen, beter om te gaan met irritaties en te achterhalen waar eventuele weerstanden vandaan komen. Sommige patronen hebben zich langzaamaan in je leven opgebouwd, en het kost tijd om deze om te buigen naar een nieuwe koers. Uiteindelijk gaat het erom dat je gelukkiger wordt en dat je in beweging komt door nieuwe inzichten en mogelijkheden. Jij bent in staat het leven zo vorm te geven dat het bij je past.

Stel je eens voor hoe heerlijk het is om:

Ontspannen te zijn
Nieuwe contacten aan te gaan
Meer zelfvertrouwen te krijgen
Af te rekenen met frustraties
Irritaties los te laten

 Je vrij te voelen
Te denken in mogelijkheden
Met plezier naar je werk te gaan
Te ontdekken waar je goed in bent
Het nu echt anders te gaan doen
 Geluk te Plukken!

Als dit is wat je wenst, dan ben je bij Plukkie Geluk van harte welkom. Voel je vrij om contact op te nemen en te zien wat ik voor je kan betekenen.  Ik kijk ernaar uit elkaar te ontmoeten om samen jouw kracht te ontdekken!

Premium Coaching

Plukkie Geluk biedt Premium Coaching aan ondernemers / directeuren / leidinggevenden / managers die het heel normaal vinden om te investeren in zichzelf. Dat is namelijk net zo normaal als investeren in het bedrijf. Want door persoonlijke groei, word je pas écht RIJK. Iemand die inzicht krijgt in eigen identiteit gaat daardoor betere keuzes maken. Dat heeft een positieve uitwerking op de omgeving en op succes van het bedrijf.

Het runnen van een bedrijf is te vergelijken met topsport. Ooit een sporter gezien die een topprestatie leverde zonder goede coach?

Ondernemen is keuzes maken, kansen pakken, mensen teleurstellen, geven, vallen, opstaan, doorgaan, lange dagen maken, investeren. Stress neem je op de koop toe. Een burn out ligt op de loer. Maar zo hoeft het niet te zijn.

Het kan écht anders! Ik kan je daarbij helpen. Klinkt dit interessant, lees dan snel verder.

Ondernemers werken hard omdat zij ergens in geloven en dat kan ten koste gaan van andere belangrijke dingen. Veel ondernemers zijn vader, moeder, leidinggevende, zoon, dochter of partner en proberen deze rollen zo goed mogelijk te vervullen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel ballen in de lucht te houden en dat kost energie en kan zorgen voor veel stress en uiteindelijk leiden tot een burn out. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen.

Succes is niet alleen af te lezen aan het saldo op de bankrekening.
Succes met stress is namelijk géén succes. Het belang van ontspannen ondernemen is dus groot. En dat is mogelijk!

Een ontspannen ondernemer is een ontspannen ouder voor de kinderen. Een ondernemer die lekker in zijn vel zit straalt dit uit naar zijn of haar partner. Een inspirerende werkgever haalt het beste naar boven bij de werknemers en zij zijn daardoor bereid een stapje harder te lopen.

Het is ontzettend waardevol om met iemand te sparren die je vertrouwt en naar je luistert. Iemand die helemaal losstaat van de situatie.

Heb jij al een ondernemerscoach die er voor jou is en je helpt te groeien?

Je hóeft het namelijk niet allemaal alleen te doen.

In een veilige en fijne setting komen belangrijke vraagstukken naar voren.

Wie ben je, los van het bedrijf?
Waarom doe jij wat je doet?
Wat zijn jouw waarden?
Waar loop je tegenaan?

Wat zijn je dromen?
Welke stap zou je willen zetten?
Wat zijn je angsten?

Waar lekt de energie?
Hoe wil je dat mensen jou zien?
Is er balans tussen werk en privé?
Hoe ga je om met stress?

Door meer rust te creëren ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en creatieve ideeën waardoor er mooie stappen gezet kunnen worden op zakelijk- en persoonlijk gebied. Als jij het beste uit jezelf haalt, geef je anderen de gelegenheid dat ook te doen.

Maak een sprong in je persoonlijke ontwikkeling waardoor je een nog grotere Inspiratiebron bent voor je gezin, de werknemers en de klanten.

Ben jij die ondernemer die er klaar voor is om te groeien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Een lekker bakkie staat voor je klaar!

Plukkie Geluk verzorgt tevens inspirerende trainingen aan teams bij bedrijven en op scholen.

Ben jij die leidinggevende die zijn of haar team iets anders wil geven dan de jaarlijkse bbq en het kerstpakket? Gun jij jouw team die positieve boost? Informeer dan eens naar de Lekker Groeien Trainingen van Plukkie Geluk. 

Bel, mail of WhatsApp me en ik ontvang je graag in mijn sfeervolle praktijk in ‘s-Gravenzande.

Contact

Plukkie Geluk
Nobelstraat 4 BU3
2693 BC ‘s-Gravenzande

06-12257579
info@plukkiegeluk.nl

                        

Openingstijden
Maandag – Vrijdag
    10:00 – 21:30

Zaterdag – Zondag
    Gesloten

zo vind je mij