Lifecoach

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit!’

Plukkie Geluk staat voor oprechte en eerlijke coaching. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk en daarom bied ik een gratis Inspiratiegesprek aan om kennis te maken. Daarna krijg je een voorstel voor een coachtraject en kunnen we, als we ons er beiden goed bij voelen, aan de slag. Het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en effectief leren communiceren zijn altijd onderdeel van het traject.

Coaching van Plukkie Geluk richt zich op alle lagen in je systeem, zodat gekende en ongekende talenten zich kunnen ontwikkelen. Je leert een positieve stemming bij jezelf op te roepen, beter om te gaan met irritaties en te achterhalen waar eventuele weerstanden vandaan komen. Sommige patronen hebben zich langzaamaan in je leven opgebouwd, en het kost tijd om deze om te buigen naar een nieuwe koers. Uiteindelijk gaat het erom dat je gelukkiger wordt en dat je in beweging komt door nieuwe inzichten en mogelijkheden. Jij bent in staat het leven zo vorm te geven dat het bij je past.

Stel je eens voor hoe heerlijk het is om:

Ontspannen te zijn
Nieuwe contacten aan te gaan
Meer zelfvertrouwen te krijgen
Af te rekenen met frustraties
Irritaties los te laten

 Je vrij te voelen
Te denken in mogelijkheden
Met plezier naar je werk te gaan
Te ontdekken waar je goed in bent
Het nu echt anders te gaan doen
 Geluk te Plukken!

Als dit is wat je wenst, dan ben je bij Plukkie Geluk van harte welkom. Voel je vrij om contact op te nemen en te zien wat ik voor je kan betekenen.  Ik kijk ernaar uit elkaar te ontmoeten om samen jouw kracht te ontdekken!