Ervaringen

“Wat een fijne ruimte heeft Marina. Een warme sfeer met verschillende zitjes, net wat past bij het gesprek. Er staan allemaal vet leuke inspirerende dingen waardoor je ook weer tot andere inzichten komt. Marina geeft je een bepaalde rust, waarin je alle rust en ruimte kan nemen om na te denken over haar vragen. Ze maakt echt contact en voelt goed aan waarop ze door moet vragen. Ik zat al een tijdje te twijfelen om mijn baan op te zeggen. Het gesprek met Marina was het laatste puzzelstukje om de knoop door te hakken en volledig voor mijn droom te kiezen.
Er is veel meer mogelijk is dan ik dacht en ik kwam erachter dat ik de enige was die mij tegenhoudt. Persoonlijke ontwikkeling is daarom zo, zo belangrijk!
Ik wens dat het hele Westland zijn weg mag vinden naar Marina.”
Carlijn van der Kulk 

www.instagram.com/carlijn_sijs/

“Het zijn boeiende sessies.”

“Bij jou voelt het gelijk goed!”
 
“Ik neem veel meer tijd voor mezelf en dat heeft een positief effect op mijn relatie en mijn gezin.”
 
“Ik heb een stuk van mijn gevoel teruggevonden en dat VOELT heerlijk!”
 
“Ik leerde mezelf beter kennen en weet steeds meer wat ik wil.”
 
“Ik ben veel rustiger en heb veel minder gedoe in mijn hoofd.”
 
“Ik mag mezelf een knuffel geven. Het is belangrijk om goed voor mezelf te zorgen en mijn grenzen aan te geven.”
 
“Ik heb mooie stappen gezet en ben daar trots op. Jij inspireert me en zet me aan tot nadenken. Marina, je bent een super wijf!”
 
“Ik heb nu een baan gevonden die bij me past, mijn talenten kan ik daar helemaal inzetten. Dankzij jou kwam ik erachter wat mijn talenten zijn en leerde anders naar dingen kijken. Maar ook realiseerde ik me dat ik degene was die zelf de problemen in stand hield. Ik kan nu vrijer leven en meer genieten.”
 
“Ik ben niet mijn gedachten.”
 
“Ik kon snel in een emotie schieten en er lang in blijven hangen. Ik zie nu precies wat ik aan het doen ben en weet waar het gevoel vandaan komt. Dat helpt me om anders te reageren en meer ontspannen te zijn.”

Het coachtraject bij Marina van Plukkie Geluk heeft mij veel gebracht. Ik kreeg veel inzichten over mijzelf, ontdekte waar ik blij van word. Ik heb weer dromen. Ik leerde hoe ik kan reageren op verschillende gesprekken, emoties en gebeurtenissen. Maar vooral de regie over mijn eigen leven in eigen hand houden. Dat is voor mij het belangrijkste. Het is hard werken aan jezelf en voelt tegelijkertijd als een cadeautje. Marina van Plukkie Geluk is een heel prettig en warm persoon. Zij stelt je op je gemakt in een goede en veilige omgeving.”